Krijg ook 5000 LinkedIn Persoonlijkheden

Pas nog liet ik op LinkedIn zien dat ik 4640 LinkedIn persoonlijkheden in mijn netwerk had. Ik zit al vele jaren op LinkedIn. Eerst was het een uitdaging om 500 mensen in het netwerk te krijgen. Hierna steeg het mooi door naar 2500 mensen. Hierna liet ik het even rusten tot voor kort!

Het is fijn om 5000 mensen in het netwerk te hebben. Ze komen uit verschillende branches en delen van de wereld. De meeste echter uit Nederland. Het is de focus die ik de laatste jaren wel heb doorgevoerd.

Nu mijn netwerk 5000 persoonlijkheden telt deel ik graag hoe ik dit gedaan heb. Vul je gegevens in en ontdek hoe jij:

  • in 30 dagen 1500 mensen kunt toevoegen uit Nederland (of sneller)
  • in 30 dagen 1500 mensen internationaal kunt toevoegen (of sneller)

Wat je ermee kunt en hoe je klanten uit LinkedIn krijgt.

Zelf krijg ik regelmatig aanvragen uit LinkedIn om ondernemers te helpen om meer klanten te vinden, maken en binden. Het heeft al tot de nodige omzet gezorgd.

Ook jou zijn er volop kansen! Laat je gegevens achter en ik deel graag hoe ook jij vandaag nog kunt starten om jouw LinkedIn Netwerk te laten groeien.