Steel de klanten van uw concurrentie?

0
671
Steel de klanten van uw concurrentie?

Het vinden en maken van nieuwe klanten is een van de belangrijkste taken van iedere ondernemer. En daarna is het een kunst om die klanten goed aan u te binden. Toch?!

En dan is er ook nog eens concurrentie! Zij willen hetzelfde doel bereiken en het is de taak van de ondernemer (U) om uw klanten te overtuigen om met u zaken te doen en bij u te blijven.

Het vinden van klanten is een vaardigheid die u kunt leren. Een kwestie van adverteren, goede marketingcampagnes uitvoeren en de klant binnenhalen. Een kwestie van een goede dienst en een goede service wordt vaak gezegd. Echter hoe onderscheid u zich van uw concurrenten? En hoe zorgt u dat de klanten niet naar uw concurrenten gaan? Of nog beter hoe zorgt u ervoor dat de klanten van uw concurrenten naar u gaan!

Vaak vragen uw klanten een offerte op en gaan ze de offertes met elkaar vergelijken. Het is dus van groot belang dat uw offerte er goed uitspringt!

U kunt ook een speciale actie bedenken om de prospects die ook in contact staan met uw concurrenten! Hoe? Maak speciale acties en gebruik deze in uw marketinguitingen.
Een paar voorbeelden :

1. Heeft u een schriftelijke offerte ontvangen van onze concurrenten? Laat ons onszelf bewijzen en ontvang een speciale korting van ons bedrijf.

2. Toon een verkoopbrief, een monster, brochure of andere marketingmateriaal en krijg xx euro korting bij uw aankoop bij ons bedrijf.

3. U gebruikt nu een xx product of dienst wat niet van ons bedrijf is? Bel ons vandaag voor een speciale aanbieding om ons product of dienst te gebruiken.

4. U heeft kosten gemaakt om xx te bereiken? Het is alleen niet gelukt of u bent niet tevreden? Bel ons vandaag en ontvang alle/de helft/ een deel van deze kosten terug van ons als u met ons zaken doet.

Zorg dat u uw potentiële klanten bereikt en dat ze met u zaken gaan doen en niet bij uw concurrentie. Zorg dat u niet over de schreef gaat en altijd netjes blijft over uw concurrenten. Ga voor de deal en niet voor het afkraken van uw concurrentie.

Zorg voor een onweerstaanbaar voorstel waar uw klanten gewoon geen nee tegen kunnen zeggen!

 

All is fair in love and war!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here