Vissen voor nieuwe klanten?

0
662
top 100 klanten strategie

Vissen voor nieuwe klanten?

Het vinden van nieuwe klanten kan op veel verschillende manieren gebeuren. Vandaag willen we graag de top100 nieuwe klanten methode met u bespreken.

Als bedrijf heeft u vast wel eens een omschrijving gemaakt van de meest ideale klant voor uw bedrijf. Of nog niet? Doe dat dan vandaag! Het maakt zoveel duidelijk waar u precies naar op zoek bent.

Als u eenmaal weet hoe uw meest ideale klant eruit ziet, dan kunt u gaan starten. Als u bijvoorbeeld een business to business bedrijf bent en uw meest ideale klant is een kapper studio in een straal van 50 kilometer vanaf uw standplaats dan weet u waar u moet starten!
Allereerst maakt u een lijst van de honderd meest geschikte en ideale klanten bij u in de buurt. Vervolgens zou u ze nog kunnen indelen van zeer geschikt tot wat minder geschikt.

De volgende stap is het benaderen van deze bedrijven. Een voor een en op een consistente manier. U gaat gewoon net zo lang door tot u ze allemaal heeft benadert en tot ze allemaal tot uw klanten bestand horen!

Het benaderen kan door middel van een direct mailing, het bellen van de kappers en ook door ze te bezoeken. Als u zelf geen tijd hiervoor heeft dan kunt u natuurlijk altijd iemand inschakelen om dit te laten doen voor u. Het is afhankelijk van hoe groot uw bedrijf is en welke taken u wilt uitbesteden.

Als u vooraf ook een doel heeft gesteld om binnen periode x een specifiek aantal klanten uit deze lijst te maken dan weet u hoeveel gas u moet geven om uw doelen te halen!

Door met een lijst van de honderd meest geschikte klanten te werken weet u dat u heel efficiënt bezig bent om meer klanten binnen te halen.

Binnenkort zullen we nog andere manieren bespreken op onze website.

Veel succes bij het vissen naar nieuwe klanten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here