Goud in de achtertuin gevonden van je pas gekochte huis?

0
893

Het klinkt als een droom. Er zijn echter verhalen waarin dit klopt. Goud wat begraven was in de tuin, munten met historische waarde onder het gras of een duur schilderij wat nog op de zolder lag. Het is natuurlijk heerlijk om hierover weg te dromen. Het rechtvaardigt het overbieden op een woning, welke nu zo schaars zijn en waarvan de prijzen sterk stijgen. 

Schaarste op de woningmarkt in Amersfoort 

Het NVM laat zien dat het laatste kwartaal van 2020 er 850 woningen zijn verkocht met een gemiddelde verkoopprijs van 407 duizend euro (een stijging van 12,8% ten opzichte van een jaar eerder). Amersfoort is natuurlijk een geliefde plaats om te wonen en werken. Het ligt centraal in het land en heeft veel te bieden. Landelijk stegen de woningprijzen in januari 2021 met 9,3 procent (bron Centraal Bureau voor de Statistiek). 

Haal het maximale uit je woning halen! 

Verborgengoudinmijnhuis.nl helpt mensen om geen goud in de woning te laten zitten. Zelfs gedurende de corona tijd worden de woning boven de vraagprijs verkocht. De meeste woningeigenaren worden hier gelukkig van. Logisch. Echter wat als er nog meer goud in je huis zat en je dit niet hebt kunnen cashen? Je kunt het niet terughalen bij de kopers. 

Goud voor iedereen! 

Bezoek de site verborgengoudinmijnhuis.nl om minimaal 1 kilo goud te ontvangen in je huis! Lees hier meer over op de site.