De top vijf manieren om uw verkopen te vergroten

0
11742
De top vijf manieren om uw verkopen te vergroten

De top vijf manieren om uw verkopen te vergroten

Wilt u echt ontdekken hoe u dit jaar meer omzet kunt realiseren?
Moet u hier een cursus voor kopen? Een training of een nieuw boek? NEE!

Alles wat u moet doen om uw verkopen dit jaar een boost te geven is een van de vijf volgende manieren toepassen in uw onderneming. En dan moet u het uiteraard wel consequent toepasen en niet als test.

  1. Stap die zeepkist op! Een goede en sterk merk ontstaat vaak vanuit een hartstochtelijke inzet voor uw klanten! Waar staat u voor? Waar staat uw branche voor? Waar staat uw product of dienst voor? Maak een goed overzicht en maak een lijst met voordelen en deel deze met uw klanten!
  2. Heeft u een klantenlijst? Misschien heeft u wel een heel klantenbestand. Alleen doet u daar ook wat mee? Maakt u gebruik van alle lijsten die u heeft? Van potentiële klanten tot echte klanten? Laat uw lijst zijn werk doen en verhoog uw omzet! Dit kan snel en gemakkelijk veel extra omzet opleveren.
  3. Open een youtube kanaal en maak video’s van uw diensten en producten en toon die aan de hele wereld. Wist u dat youtube na google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is? En er dagelijks uren en uren video’s worden geplaatst! Mensen zijn sneller overtuigd als ze meerdere zintuigen kunnen gebruiken.
  4. Maak een product van uw diensten. Een klant koopt sneller een dienst als deze op een product lijkt. Pak het dus mooi in en zorg dat het tastbaar wordt voor uw klanten. U zult zien dat dit een sterk voordeel is! Geef het een naam, beschrijving, proces en de juiste verpakking!
  5. Mobiele marketing! Wereldwijd wordt er twee keer zoveel tekstberichten (sms) gebruikt als emailberichten! Een goede manier van communiceren is dus communicatie via de mobiele telefoon. Houd uw klanten op de hoogte met een kort bericht van uw nieuwste diensten, producten en aanbiedingen.

Vijf manieren om uw omzet te verhogen. Kies de beste manieren die het beste bij uw bedrijf passen en die een goede manier is om uw klanten te benaderen.

Kiezen, doen & blijven doen!